Interieur dubois+co

hoe help
maatschappelijke
organisaties vooruit?

jij

“Teams geven continu
input waarmee we de hele
organisatie verbeteren”

Ilse van leeuwen

Senior Adviseur P&O

Ilse van Leeuwen - Senior P&O adviseur

Wij staan voor betrokkenheid

Dubois+co. slaagt erin haar missie waar te maken: ‘Leuke opdrachten met fijne collega’s bij inspirerende klanten’. Wij zoeken collega’s die de maatschappij een warm hart toedragen en plezier in het werk het allerbelangrijkst vinden. Wist je trouwens, dat je hier 36 uur per jaar krijgt om je in te zetten voor de maatschappij?

Oprechte interesse en behulpzaam zijn naar elkaar! Persoonlijke betrokkenheid is een centraal element in onze organisatiecultuur. Een krachtige cultuur begint bij jezelf en wordt ondersteund door effectief leiderschap. We zorgen samen voor een goede werksfeer en investeren in persoonlijke én gezamenlijke ontwikkeling.

Medezeggenschap

Collega’s zíjn dubois+co, en dus betrokken bij het beleid. Dat zie je bijvoorbeeld aan het instemmingsrecht dat iedere collega heeft bij belangrijke beslissingen in onze kantoorvergaderingen. Inspraak op organisatieniveau is geregeld in de medezeggenschapsraad die bij ons ruimere bevoegdheden kent. Naast inspraak in het beleid, stimuleren én waarderen we betrokkenheid bij het dagelijks werk. Wij nodigen onze collega’s uit mee te denken, mee te praten en regelmatig ook mee te beslissen.

Werken & studeren bij dubois+co

Stageplaats aanvragen? Neem contact op!

Vacatures

Teamleider Secretariaat

Wil jij werken als secretaresse en leidinggeven aan het secretariaat bij een middelgroot accountantskantoor? Een accountantskantoor met accountants die de financiële processen en jaarrekeningen van met name maatschappelijk betrokken organisaties controleren. Denk daarbij onder andere aan musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen. Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam Zuid, pal naast het Vondelpark.

Profiel

Je bent van nature iemand die gemakkelijk contact legt en bijzonder goed kan plannen; vooruitdenken is essentieel. Daarbij gaan we ervan uit dat je enthousiast en proactief bent en uitstekend in staat bent om in te spelen op diverse situaties. Je kunt je prima staande houden in een omgeving waar voldoende uitdaging en afwisseling is en daarbij kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Tevens ben je communicatief vaardig en heb je een relativerend vermogen.

Sfeer proeven?
Bel Maria Broerse–ten Hoeve: 020 – 57 12 345

  Controleleider

  Zin om te werken voor non-profit en maatschappelijk betrokken organisaties, zoals musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen? Je coördineert er de controleopdrachten. Daarnaast geef je leiding aan assistent accountants en ben je gesprekspartner voor de klant op operationeel en tactisch niveau.

  Profiel

  Zit je in de fase (post) master accountancy en je hebt hebt 5-8 jaar ervaring binnen een controlepraktijk, liefst in de non profit. Vind je het leuk om een motiverende werksfeer te creëren met jouw stijl van leidinggeven en kun je goed communiceren? Kijk dan eens naar onze vacature.

  Sfeer proeven?
  Bel Maria Broerse–ten Hoeve: 020 – 57 12 345

   Senior assistent accountant

   Heb jij de route voor het behalen van jouw RA titel al uitgestippeld? Onder supervisie van jouw controleleider verzamel je informatie en controleer je complexe posten en processen. Je stelt zelfstandig controlepunten vast en bespreekt deze met je klant. Vanzelfsprekend werk je met ervaren collega’s, die jou verder helpen en coachen bij jouw ontwikkeling.

   Profiel

   Heb jij je bachelor afgerond of zit je in de laatste fase van je bachelor of master accountancy, met zo’n 3-6 jaar ervaring binnen een controlepraktijk bij voorkeur in de non-profit? Wil je je graag inzetten voor de maatschappij? Ben je analytisch, secuur, leergierig en zelfstandig en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend? Dan is deze vacature iets voor jou!

   Sfeer proeven?
   Bel Maria Broerse–ten Hoeve: 020 – 57 12 345

    Wat gebeurt er als je solliciteert?

    Wat het leukste is aan het werken bij dubois+co zijn de collega’s: Wij hebben hart voor elkaar en helpen elkaar waar mogelijk. De groep is erg divers en bestaat uit jong en oud, een mix van culturele achtergronden en mannen en vrouwen.

    Bij elkaar een team van professionals die hun vak serieus nemen en graag kwaliteit leveren. Collegialiteit en medezeggenschap zijn bij ons vanzelfsprekend en de collega’s kennen elkaar allemaal. Je bent van harte welkom om eens langs te komen op ons prachtige kantoor in Amsterdam Oud-Zuid. En wil je bij ons team? Dan nemen we de tijd om elkaar goed te leren kennen.

     

    interesse

    Je wint informatie in bij P&O en spreekt een betrokken collega.
    We leggen je uit wat we verwachten en jij vertelt ons over jouw ambities.

    1e gespreksronde

    Geïnteresseerd? Dan hebben we een gesprek met P&O en een teamleider.
    We kijken samen of onze bedrijfscultuur en waarden matchen met jouw ambities. (We willen weten of je de functie aankan.)

    2e gespreksronde

    Maak kennis met je collega’s uit de controlepraktijk. We leren elkaar kennen en kijken samen of we ook op de werkvloer een match hebben.

    contract

    We bieden je een jaarcontract aan en een uitgebreide introductieperiode. Daarna volgt een contract voor onbepaalde tijd.

    Verhalen

    Werken bij dubois+co Xander Esser, hoofd ICT
    Xander Esser - IT specialist

    Unieke partnerbenoeming

    LEZEN

    1 minuut

    Werken bij dubois+co Xander Esser, hoofd ICT
    Xander Esser - IT specialist

    Medezeggenschap is ook betrokkenheid

    LEZEN

    2 minuten

    Werken bij dubois+co Romy Vermeulen - Controleleider
    Romy Vermeulen - Assistent accountant

    Studeren en tegelijk carrière maken? Dat kan!

    Kijken

    2 minuten

    Werken bij dubois+co Ilse van Leeuwen, Senior Adviseur P&O
    Ilse van leeuwen, Senior P&O manager

    Dubois door de ogen van Maria…

    LUISTEREN

    7 minuten

    werken bij dubois+co Xander Esser, hoofd ICT

    Gebruikte IT apparatuur voor Nova College

    lezen

    1 minuut

    Onze inspanning voor duurzame ontwikkeling

    Wij geven per jaar 36 uur cadeau (= 5 werkdagen) waarmee iedere collega zich maatschappelijk betrokken in kan zetten. Dat mag in allerlei vormen en is onder andere benut voor:

    • Penningmeesterschap
    • Helpen schoonmaken bij een dierenasiel
    • Begeleiding fysiek gehandicapten op skireis
    • Opbouwen dokterspost in Afrika
    • Zwemles aan kinderen
    • Sollicitatietraining vluchtelingen
    • Dance clinic aan kinderen basisschool
    • Vrijwilligerscoördinatie bij weggeefwinkel
    • Gezelschapsbuddy eenzame ouderen