36 uur – HBO – Amsterdam

Senior Assistent Accountant

Welke afslag neem jij?

Heb jij de route voor het behalen van jouw RA titel al uitgestippeld? Wij denken graag met jou mee! Dubois+co registeraccountants is gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam Zuid, pal naast het Vondelpark.

Uniek aan dit kantoor? Jouw mening telt! Een mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. En… je gaat werken voor non-profit en maatschappelijk betrokken organisaties. Denk daarbij aan onder andere musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen.

Wat ga je doen?

Als Senior Assistent Accountant heb je een afwisselend takenpakket binnen de controlepraktijk. Je bent medeaanspreekpunt voor een breed palet aan klanten in bovengenoemde sectoren. Je verzamelt informatie onder supervisie van jouw controleleider en je controleert complexe posten en processen. Zelfstandig stel je controlepunten vast en bespreekt deze met de klant. Ook controleer je inkoop- en betalingsprocessen en, indien aan de orde, personeelsprocessen (in- en uitdienst controle). Daarnaast geef je leiding aan assistent accountants en coach je hen op verschillende facetten. Bovendien denk je mee met de organisatie van de klant. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met ervaren collega’s, die jou verder helpen en coachen bij jouw ontwikkeling.

Wat is jouw drive?

Maak jij het verschil door voortdurend alert te zijn op onze hoge kwaliteitsstandaard? Met jouw oplossings- en klantgerichte kwaliteiten haal je het beste uit jezelf om zo nog beter te worden in je vak. Wij geloven dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken en duurzame relaties op te bouwen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt bij ons!