36 uur – HBO – Amsterdam

Assistent Accountant

Welke afslag neem jij?

Heb jij de route voor het behalen van jouw RA titel al uitgestippeld? Wij denken graag met jou mee! Dubois+co registeraccountants is gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam Zuid, pal naast het Vondelpark.

Uniek aan dit kantoor? Jouw mening telt! Een mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. En… je gaat werken voor non-profit en maatschappelijk betrokken organisaties. Denk daarbij aan onder andere musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen.

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountant maak je onderdeel uit van een ambitieus team en controleer je bij klanten de financiële processen. Je controleert de balansposten zoals liquide middelen, debiteuren en rapporteert jouw bevindingen naar de controleleider. Je hebt contact met onze klanten waardoor je een (vertrouwens)band opbouwt. Dit geeft jou een unieke kans om een kijkje in hun financiële keuken te nemen.

Wat is jouw drive?

Maak jij indruk met je proactieve werkhouding en haal je daardoor het beste uit jezelf? Wij geloven dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken en duurzame relaties op te bouwen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt bij ons!