Werken met plezier, en dan haal je zo maar 12,5 jaar

Werken met plezier, en dan haal je zo maar 12,5 jaar
Bij ons komt het regelmatig voor dat we een jubileum vieren. Vorig jaar twee en dit jaar weer twee. Een daarvan was van mij.

12,5 jaar is best een lange tijd. Ik had in 2009 nooit gedacht dat ik zo lang zou blijven, omdat ik meestal snel behoefte heb aan nieuwe uitdagingen. Die heb ik bij Dubois echter altijd weer kunnen vinden. Ik ben het vooral ook leuk blijven vinden. Ben 7 jaar geleden ten dele voor mijzelf gaan werken, maar altijd verknocht en verbonden gebleven aan Dubois. De ontwikkeling van Dubois loopt samen op met mijn persoonlijke ontplooiing. Zo’n combinatie is toch win-win.

Zoals ik vaak bij sollicitatiegesprekken vertel: iedere dag dat ik ga werken doe ik dat met plezier. Natuurlijk heb je wel eens een baaldag, maar over het geheel genomen loop ik op ons kantoor met een goed gemoed binnen. Ik voel mij hier thuis, het is een verlengstuk van mijn thuis geworden.

Het waren ruim 12 jaar van vrijheid, groei en inspiratie. Soms ook uitdagende tijden. Deze organisatie bood voor mij een bedding waarin beide vorm konden krijgen. Voor- en tegenspoed.

We werken en leven met elkaar, voorspoed en tegenslag maak je samen mee. Er komen kinderen, kinderen worden pubers, gaan een eigen leven leiden. Mijn dochter was 3 toen ik hier kwam werken en zij wordt nu al 16. We maken in dit leven als mens min of meer dezelfde dingen mee. Dat is wat ons verbindt. En dat allemaal in een werkomgeving waarin met een hoge mate van professionaliteit en mensgerichtheid wordt gewerkt. Daar kunnen we trots op zijn!