Wij kijken met een warm gevoel terug op onze Iftar (de maaltijd die genuttigd wordt direct na zonsondergang tijdens de Ramadan). Betrokkenheid door en bij onze vastende collega’s. Heerlijk gegeten! De Ramadan is een periode van verbinding, bezinning en iets voor een goed doel doen. Dubois & Co. en Van Tunen & Partners stellen daarom 1.000,- euro ter beschikking voor een goed doel en de collega’s bepalen welk doel dit gaat worden.

Ilse van Leeuwen is in 2009 in dienst gekomen als senior P&O adviseur. De laatste jaren lag de focus van haar werk voornamelijk op de ontwikkeling van de organisatie en persoonlijk leiderschap. Wat haar sinds jaren verbindt aan Dubois is de vrijheid die zij krijgt om haar talenten te ontplooien en de flexibiliteit waar zij als werkende moeder voordeel van heeft. Hart voor mens en maatschappij in een professionele omgeving, dat is een belangrijke drijfveer voor haar. Zij houdt van taal en schrijven en kan daar haar creativiteit in kwijt. Nieuwe dingen ontdekken, mensen helpen bij verandering en een goed gesprek, daar wordt Ilse blij van. Ilse is bereikbaar op: 020-5712345.