36 uur – HBO – Amsterdam

Controleleider

Welke afslag neem jij?
Heb jij je de volgende stap in jouw loopbaan al uitgestippeld? Wij hebben ruimte genoeg voor jouw ambities! Dubois+co registeraccountants is gevestigd in een prachtig pand in Amsterdam Zuid, pal naast het Vondelpark.
Uniek aan dit kantoor? Jouw mening telt! Een mensgerichte aanpak is bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnen stapt. En… je gaat werken voor non-profit en maatschappelijk betrokken organisaties. Denk daarbij aan onder andere musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen.

Wat ga je doen?

Als Controleleider heb je een afwisselend takenpakket binnen de controlepraktijk. Je bent aanspreekpunt voor een breed palet aan klanten in bovengenoemde sectoren. Je coördineert de controleopdrachten en monitort het controleproces bij de klant. Daarnaast geef je leiding aan assistent accountants en coach je hen op verschillende facetten. Bovendien ben je gesprekspartner voor de klant op operationeel en tactisch niveau. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met ervaren collega’s, die jou verder helpen en coachen bij jouw loopbaan.

Wat is jouw drive?

Maak jij het verschil door voortdurend alert te zijn op onze hoge kwaliteitsstandaard? Met jouw oplossings- en klantgerichte kwaliteiten haal je het beste uit jezelf om zo nog beter te worden in je vak. Wij geloven dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken en duurzame relaties op te bouwen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt bij ons!